Deventer

Het Deventer van nu is een dynamische stad. Met een sterk historisch fundament en omsloten door een uniek landelijk gebied. De stad Deventer en de dorpen Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen vormen de gemeente Deventer. De Hanzestad Deventer ligt op 15 minuten fietsafstand van boederijcamping "De Kleine Lippe". Deventer beschikt over een aantal grote evenementen zoals Deventer op Stelten, boekenmarkt, Dickens festijn enz.

Buurtdorpen zoals Wijhe, Holten, Olst en Raalte liggen eveneens op fietsafstand. Vanaf de camping heeft u ’n uitgebreid wandelgebied en kunt u vele fietsroutes oppakken.

Tr1 1 van de 5 oudste steden van Nederland!

Bijtjes, Deventer kruidkoek

Deventer (Nedersaksisch: Dèv'nter/Daeventer en in lokaal dialect: Dèmpter) is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. In het zuidwesten van de gemeente mondt de Schipbeek uit in de IJssel. Met 98.604 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS), is Deventer de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland.

Deventer informatie

Evenementen en bezienswaardigheden


Home Camping Salland Deventer Er op uit! Historie Fotoboek Tarieven Contact

Thuis

Over ons

Camping

Fotoboek

Tarieven

Contact Deventer op stelten - Boekenmarkt - Charles Dickens - Holterberg/Sallandse heuvelrug - Ribs & Blues - fietsen - Planetarium - streekwinkels - IJssellinie - uit eten - Museum de fundatie - Stöppelhaene - Markt -  Molenaars en bakkers - Landgoederen IJssellandschap

De Kleine Lippe

Malbergerg weg 4a

7433 RR Schalkhaar


tel: 0570-531328

email: info@dekleinelippe.nl

www.dekleinelippe.nl

Wat te doen?

Reserveren: 0570-531328

(Wij zijn het beste te bereiken na 18.00 uur op werkdagen en in het weekend)